Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει σε μια κλασική μορφή πίτσας με ιταλικές και αμερικανικές επιρροές.
Πώς είναι όμως η πίτσα ανά τον κόσμο;
Νάπολι: Μια κλασική μορφή πίτσας είναι η ναπολιτάνικη, αν εξαιρέσεις αυτά τα φύλλα βασιλικού που ξενίζουν λίγοΝέα Υόρκη: πολυαγαπημένη αμερικανιά, με κάθε κομμάτι να σε γεμίζει με γερή δόση χοληστερίνηςΟυγγαρία: κάτι σαν πίτσα, κάτι σαν πίτα, μάλλον κοροϊδεύουν τον εαυτό τους οι ΟύγγροιΡώμη: η γνωστή και ως ψευτοκουλτουριάρικη πίτσαΓεωργία: Μάλλον έχουν μπερδέψει την πίτσα με το πεϊνιρλί στη Γεωργία, ενώ προσέθεσαν και αυγόΙαπωνία: δεν ξέρω πώς προσδιορίζεται αυτό το πράγμα, κάτι θαλασσινά, κάτι λαχανικά, κάτι απροσδιορίστου είδους υλικά φαίνονται. Τρομακτικό