Η κουζίνα της Ηπείρου είναι ο επόμενος γευστικός σταθμός του Hilton Αθηνών στην περιήγησή του στις τοπικές κουζίνες της χώρας μας.
Θεωρώ ότι αυτή η πολύ πετυχημένη πρωτοβουλία του διάσημου ξενοδοχείου της Αθήνας δίνει την ευκαιρία στους ξένους επισκέπτες της χώρας μας, αλλά και σε μας τους ίδιους να γνωρίσουμε και να εκτιμήσουμε την ελληνική κουζίνα. Επιπλέον σαν πρωτοβουλία είναι από τις πιο στοχευμένες για την πολυπόθητη διασημότητα των ελληνικών συνταγών και των ελληνικών προϊόντων.
Από τις 13 έως τις 22 Νοεμβρίου, λοιπόν, ο μπουφές του Βυζαντινού ευωδιάζει με ηπειρώτικες πίτες, προβατίνα ψητή, λουκάνικα Μετσόβου, τυριά Π.Ο.Π όπως μετσοβόνε, φέτα, μετσοβέλα, γαλοτύρι και όχι μόνο. Δια χειρός του executive chef του Hilton Αθηνών Κώστας Αθανασίου θα δοκιμάσετε έως και τηγανητά βατραχοπόδαρα, την διάσημη τοπική σπεσιαλιτέ των Ιωαννίνων! Συνοδέψτε τα με λευκό ξηρό κρασί από την ποικιλία σταφυλιού Ντεμπίνα με καταγωγή από την όμορφη Ζίτσα της Ηπείρου.
Και μην παραβλέψετε τα ηπειρώτικα γλυκά γιαννιώτικο, γλυκές φλογέρες Μετσόβου, σαραγλί, καρυδόπιτα, αμυγδαλόπιτα, κλωστάρι και σκερ μπουρέκ.
Η τιμή του μπουφέ κατ’ άτομο ανέρχεται στα €38, με μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της ηπειρώτικης γαστριμαργίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281400.
Το Βυζαντινό διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.
Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαιρίδης