Γήπεδο Παναθηναϊκού: Οι εταιρείες που κατέθεσαν προσφορά

Την ερχόμενη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου συγκαλείται σε ειδική συνεδρίαση η αρμόδια επιτροπή του δήμου της Αθήνας για να αξιολογήσει τις προσφορές που υποβλήθηκαν για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και να ορίσει τον τελικό ανάδοχο του έργου.

Μεταξύ των προσφορών που κατατέθηκαν για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό βρίσκεται το κοινό σχήμα των εταιρειών ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος που κατέθεσαν κοινή πρόταση ώστε να γίνουν ανάδοχοι του έργου προϋπολογισμού 125 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες στο διαγωνισμό δεν κατήλθαν οι ΑΒΑΞ και INTRAKAT που εμφανίζονταν να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Την Παρασκευή (27/1) το πρωί έληξε η διορία κατάθεσης των φακέλων από υποψήφιες εταιρείες που θέλουν να κατασκευάσουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει πλέον στα χέρια της όλες τις προσφορές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ενώ δεν έχει προκύψει καμία ένσταση προκειμένου να πάει πιο πίσω χρονικά την όλη διαδικασία.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...