Οι «κύκλοι» του Πατούλη και οι «όροι» του Παπανικολάου για την Περιφέρεια

Την ώρα που οι πληροφορίες επιμένουν ότι το γυαλί με το Μέγαρο Μαξίμου έχει σπάσει, όσο αφορά στην υποστήριξη από τη ΝΔ της εκ νέου υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική», σε συνάντηση που είχε με στελέχη του συνδυασμού του, εμφανίστηκε να αναγνωρίζει το λάθος του να παραβρεθεί σε εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο και να χορέψει το… ζεϊμπέκικο, εν μέσω πυρκαγιών και εθνικού πένθους για την απώλεια των δύο χειριστών του μοιραίου Canadair.

Κύκλοι μάλιστα του Περιφερειάρχη Αττικης Γ. Πατούλη σημείωναν χαρακτηριστικά ότι «Η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί ομως για ένα λαθος,το οποιο αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη ο κ. Πατουλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικης».

Είναι ενδεικτικό ότι στελέχη – υποψήφιοι με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική», όπως η Ρίτα Μωραϊτάκη με αναρτήσεις τους έσπευσαν να στηρίξουν τον Γιώργο Πατούλη κάνοντας λόγο για υποκρισία από όσους τον επικρίνουν:

Το τετ α τετ Μητσοτάκη με Παπανικολάου και οι «όροι» του Δημάρχου Γλυφάδας

Πρόσωπα που γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του Πρωθυπουργού θεωρούν ως περίπου ειλημμένη την απόφασή του να μη στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη για Περιφερειάρχη Αττικής, με επικρατέστερο υποψήφιο να εμφανίζεται ο ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα παραμένει ακόμα ανοιχτό, από τη στιγμή που ο Δήμαρχος Γλυφάδας φέρεται να έχει ζητήσει από τον Πρωθυπουργό συγκεκριμένες δεσμεύσεις για να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο βασικός όρος που έθεσε στο τραπέζι ο Γιώργος Παπανικολάου είναι ότι δεν θα βρει απέναντί του στην κούρσα των Περιφερειακών εκλογών τον Γιώργο Πατούλη και κυρίως, δεν θα τον «πολεμήσουν» τα στελέχη του συνδυασμού του νυν Περιφερειάρχη.

 

 

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...