Las Palmas: Ο εξωτικός παράδεισος του Χαλανδρίου

To Las Palmas με τις εξωτικές γεύσεις, τα αρώματα & τα φωτεινά χρώματα ήρθε να δώσει λατινοαμερικάνικο παλμό στο Χαλάνδρι. Η «δημιουργική συγχορδία» γεύσεων από Κούβα, Μεξικό, Αργεντινή και Κολομβία εγγυάται μια αξέχαστη γαστρονομική περιπέτεια.

Στην καρδιά του Χαλανδρίου, το Las Palmas μας δίνει άλλον έναν λόγο να αγαπήσουμε την περιοχή και γίνουμε θαμώνες του μαγαζιού. Η υπέροχη διακόσμηση σε συνδυασμό με τα άνετα καθίσματα και το μπαρ δίνουν τα cozy vibes που χρειαζόμαστε!

Οι λαχταριστές γεύσεις από την Λατινική Αμερική όπως τα εκρηκτικά tacos και τα ακαταμάχητα chimichangas γεμιστά με BBQ pulled pork μας μεταφέρουν μακριά και μας ξυπνούν μια έντονη επιθυμία να ταξιδέψουμε νοητικά κάπου στην Κούβα υπό τους ήχους της κουβανέζικης μουσικής. Οι δροσερές Margaritas συμπληρώνουν το ξέγνοιαστο κλίμα που επικρατεί!

Τα ορεκτικά ποικίλλουν και είναι εξαιρετικά, με επιλογές όπως τα tacos με γαρίδες παναρισμένες σε πάνκο. Στα κυρίως, θα βρείτε φαγητά όπως φιλέτο κοτόπουλου με πουρέ γλυκοπατάτας, φιλέτο ψητού σολομού με αρωματισμένο ρύζι και σάλτσα ψητού ανανά, καθώς και χοιρινά ribs γαλλικής κοπής με Korean bbq sauce.

Το Las Palmas είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να μεταφερθούν σε ένα εξωτικό μέρος γεμάτο γεύσεις και αρώματα από την Λατινική Αμερική.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου B 3 Χαλάνδρι 152 32
Τηλέφωνο: 694 630 8038
Site: https://las-palmas-athens.business.site/
Instagram: https://www.instagram.com/las_palmas.athens/

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...