Αμετανόητος ο μακελάρης του Ωραιοκάστρου

Για το αποτρόπαιο έγκλημα στο Ωραιόκαστρο με τη σφαγή μιας ολόκληρης οικογένειας απολογήθηκε σήμερα ο 55χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα σκότωσε με μαχαίρι τον κουνιάδο του, τη γυναίκα του και τον 12χρονο ανιψιό του.

Ο μακελάρης, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, φάνηκε πως έχει πλήρη επίγνωση όσον έπραξε και δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Στην απολογία του μεταξύ άλλων φέρεται ότι ισχυρίστηκε «πώς ένιωθε ριγμένος» χωρίς ωστόσο να μιλήσει για συγκεκριμένα οικονομικά προβλήματα που είχε με τα θύματα.

Στο νοσοκομείο μετέβησαν ο 1ος ειδικός ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση καθώς η εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη έκριναν ότι ο 55χρονος πρέπει να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...