Η «κούπα» του Europa Conference League στην πλατεία Κοτζιά (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του Europa Conference League έχουν επισκέπτες και κάτοικοι της Αθήνας σε μια ειδική γιορτή που ξεκίνησε στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Το UEFA Europa League Fan Festival στην πλατεία Κοτζιά «εγκαινίασαν» ο Χάρης Δούκας – Δήμαρχος Αθηναίων , ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος και ο Πρεσβευτής του τελικού Τραιανός Δέλλας, υπό του ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, τοποθετώντας το πολυπόθητο τρόπαιο στο κέντρο της πλατείας Κοτζιά.

Σήμερα μέχρι τις 22.00 και αύριο μέχρι τις 18.00 θα δούμε αγώνες εφήβων, γυναικείο ποδόσφαιρο, επιδείξεις, αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αστέγων και πολλά ακόμα!

Tο τρόπαιο του μεγάλου τελικού, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Orange Press:

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος της Αθήνας ανέφερε: «Είναι μια πολύ μεγάλη εκδήλωση που δείχνει ότι η Αθήνα και η Ελλάδα πρωταγωνιστούν. Είμαστε πια στο ευρωπαϊκό επίκεντρο στον Αθλητισμό. Έχουμε έναν τελικό και βεβαίως μια ελληνική ομάδα να συμμετέχει, και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Όλα αυτά δείχνουν ότι η Αθήνα δεν είναι πια μια προθήκη σε ένα μουσείο. Είναι μια ανοιχτή πόλη που μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία πολύ μεγάλες διοργανώσεις και τελικούς. Και μπορεί να αποδείξει ότι έχει μια σύγχρονη όψη, γιατί είναι γνωστή για τον πολιτισμό, αλλά πλέον και για τον αθλητισμό, και μπορεί να πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα, που θα θυμόμαστε για μια ζωή».

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

“Αίας” του Σοφοκλή στο Θέατρο Πέτρας

Ο «Αίας» του Σοφοκλή η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, με τον Μιχάλη...

Σαγκάη

Μαγικό κλικ του RYSZARD LOMNICKI που κατέγραψε μοναδικά πύργους στη Σαγκάη.

ΥΠΠΟ: Σύστημα ενεργητικής πυροπροστασίας σε Αρχαία Αγορά, Αρειο Πάγο, Κεραμεικό -Τι αλλάζει;

Το ΥΠΠΟ εντάσσει στο πρόγραμμα ολιστικής ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων Αρχαίας Αγοράς και Κεραμεικού, το σύστημα της ενεργητικής πυροπροστασίας τους.

Μαρία Κάλλας. Σαν σήμερα πέρασε στην αθανασία

Η απόλυτη ντίβα του λυρικού θεάτρου.

Art Athina 2024 Booth R24 Τεχνοχώρος art gallery & Art Project Space

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος όπως κάθε χρόνο συμμετέχει και φέτος στην Art Athina, με...

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος: Πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου για τις Ακαδημίες των Ολυμπιονικών

Σκοπός των Ακαδημιών του Πανελληνίου είναι να συμβάλουν στην κινητική εκπαίδευση, βοηθώντας τα παιδιά να γνωρίσουν το σώμα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΥΠΠΟ: Σύστημα ενεργητικής πυροπροστασίας σε Αρχαία Αγορά, Αρειο Πάγο, Κεραμεικό -Τι αλλάζει;

Το ΥΠΠΟ εντάσσει στο πρόγραμμα ολιστικής ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων Αρχαίας Αγοράς και Κεραμεικού, το σύστημα της ενεργητικής πυροπροστασίας τους.