Αττική: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Άστατος είναι και σήμερα ο καιρός, με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας να μας επηρεάζει Παρασκευή και Σάββατο και τη μεγαλύτερη εκτόνωσή του προς τα ανατολικά και νότια, οπότε «μπαίνει και η Αττική στο παιχνίδι των έντονων καιρικών φαινομένων».

Ειδικότερα, σήμερα ο καιρός αναμένεται να έχει δύο πρόσωπα, ενώ ειδικά για την Αττική ένα κύμα καταιγίδων θα επηρεάσει τα πιο νότια τμήματα. «Προσοχή μέχρι και το μεσημέρι. Στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα για να μας τα χαλάσει πάλι αύριο από το μεσημέρι και στη συνέχεια».

Την Παρασκευή, το νέο κύμα κακοκαιρίας φέρνει αρκετά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. «Μέχρι τώρα απασχολούσαν κυρίως τη δυτική Ελλάδα. Τώρα σπάει η ανομβρία στο σύνολο της χώρας μας».

Το Σάββατο θα ξεκινήσει με κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές. Σιγά σιγά όμως θα πάμε σε μια γενική βελτίωση του καιρού από την Κυριακή και στη συνέχεια και τη θερμοκρασία να πέφτει λίγο.

«Προσοχή στις βροχές το επόμενο 48ωρο – Παρασκευή κυρίως και Σάββατο (και σήμερα μέχρι το απόγευμα κυρίως σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές). Δεν αποκλείεται να έχουμε και μικροπλημμυρικά επεισόδια. Σπάει η ανομβρία σε όλη τη χώρα».

Στην Αττική, σήμερα, προβλέπεται πρόσκαιρη καταιγίδα έως το μεσημέρι, ξανά το απόγευμα της Παρασκευής, και το Σάββατο θα βρέξει για αρκετές ώρες.

 

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...