Οι διάσημοι Γάλλοι chefs Joël Robuchon, Régis Marcon, Anne-Sophie Pic, Guy Martin και Michel Roth στο όνομα της Air France πασπαλίζουν τους αιθέρες με εμπνευσμένες συνταγές και με όλη την πολυτέλεια made in France.
Από τις αρχές του 2015, σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Air France, περιμένουν τους επιβάτες της πρώτης θέσης La Première και της Business Class οι εναλλασσόμενες δημιουργίες των πέντε βραβευμένων με Michelin Γάλλων chefs, σερβιρισμένες σε πορσελάνες Bernardaud και συνοδεία μαχαιροπίρουνων Christofle ειδικά σχεδιασμένα από τον Jean-Marie Massaud.
Μέχρι το τέλος Μαρτίου το μενού των αιθέρων της Air France για τους επιβάτες της La Première περιλαμβάνει κότσι μοσχαρίσιο σιγομαγειρεμένο, κοτόπουλο στον ατμό με μέλι και λεμόνι και ραγού με φακές du Puy, όλα με την υπογραφή του Régis Marcon.
Στο ίδιο διάστημα για τους επιβάτες της Air France στην Business σερβίρονται πέντε δημιουργίες της Anne-Sophie Pic, μεταξύ αυτών ψητό μοσχάρι που συνοδεύεται από βασιλική κινόα, κόκκινες πιπεριές και ανανά και βακαλάος ελαφρά τηγανισμένος με κρεμώδες μαύρο ρύζι και γάλα καρύδας.
Και επειδή γαλλικό δείπνο χωρίς σαμπάνια και εξαιρετικής ποιότητας κρασί δεν νοείται, μια μικρή κάβα πετά μαζί με κάθε μακρινή πτήση της Air France για να ολοκληρωθεί η γαστριμαργική πανδαισία στους αιθέρες.