Μια γαστρονομική έκπληξη περιμένει τους επιβάτες πρώτης και διακεκριμένης θέσης που θα ταξιδέψουν με την Emirates μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.
Όσοι βρεθούν σε κάποιο από τα έξι σαλόνια αναμονής της εταιρείας στο αεροδρόμιο του Dubai θα πάρουν μια γεύση της τοπικής κουζίνας δοκιμάζοντας μοναδικά πιάτα με την υπογραφή της βραβευμένης σεφ Silvena Rowe.
Η Βρετανίδα σεφ, με τις οθωμανικές ρίζες, είναι βαθιά επηρεασμένη από την παραδοσιακή κουζίνα των Εμιράτων και διακρίνεται για την ικανότητά της να προσαρμόζει τις αυθεντικές αραβικές συνταγές στις προτιμήσεις ενός παγκόσμιου πελατολογίου. Το à la carte μενού που σχεδίασε ειδικά για την Emirates περιλαμβάνει σοταρισμένες γαρίδες με ζεστή βινεγκρέτ με σουμάκ, ζουμερούς κύβους τοπικού Χαμούρ μαριναρισμένους σε σαουάρμα μπαχαρικών, καθώς και αρνί που έχει σιγοβράσει για 12 ώρες μαζί με το τοπικό μίγμα μπαχαρικών Bezar. Για επιδόρπιο προσφέρεται κρέμα μασκαρπόνε με φρούτα του πάθους. Θα υπάρχει επίσης και η επιλογή μπουφέ, όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ψητό κοτόπουλο με μίγμα μπαχαρικών ζατάρ και γλάσο ροδιού.
Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Emirates με το Dubai Food Festival που φιλοδόξει να αναδείξει το Εμιράτο σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, προβάλλοντας την πολυμορφία, τη δημιουργικότητα και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της γαστρονομικής σκηνής του.