Ο Άγγελος Μπράτης στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο

Παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή Spring/Summer 2015 Ready To Wear ο Έλληνας σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης εξέλαβε τις καλύτερες κριτικές στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.

Αυστηρές γραμμές με γεωμετρικά σχέδια σε αποχρώσεις του μαύρου, άσπρου, μπλέ αλλά και γήινων χρωμάτων αποτελούσαν τα ρούχα του.

Από τη συλλογή του δεν μπορούσε να λείψει το αρχαιοελληνικό στοιχείο καθώς τα περισσότερα φορέματα είχαν τη βασική λεπτομέρεια του ντραπέ.

Η Ελλάδα αποτελεί γι’αυτόν πάντα μια σταθερή πηγή έμπνευσης.  “Είναι το DNA των συλλογών μου” δηλώνει χαρακτηριστικά, “Αυτή η χώρα είναι τόσο όμορφη: το φώς, τα χρώματα, τα μαθηματικά και η γεωμετρία της πολιτιστικής κληρονομιάς”. Είναι στοιχεία από τα οποία αντλεί τεράστια έμπνευση για όλες τις συλλογές του και το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά!

Το show φιλοξενήθηκε από τον Giorgio Armani ως μέρος της συνεχιζόμενης στήριξης του σχεδιαστή, γι’αυτό στο τέλος ο Έλληνας σχεδιαστής βγήκε να τον ευχαριστήσει προσωπικά γράφοντας σε μια ταμπέλα: “Grazie Giorgio”.

BRA_0300BRA_0148

BRA_0211

BRA_0278
BRA_0509

‘Απο την Άσπα Συμβουλίδου’

Fashion Stylist&Designer

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...