Επεισόδια μετά από αγώνα κυπέλλου

Επεισοδια μεταξυ οπαδων του ΠΑΟΚ και του Ηρακλη σημειωθηκαν το βραδυ της Πεμπτης στο κεντρο της Θεσσαλονικης λιγο μετα το τελος του ποδοσφαιρικου αγωνα, Απολλων Καλαμαριας – ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ομάδα οπαδών πέταξε αντικείμενα εναντίον του συνδέσμου «Αυτόνομη Θύρα 10», που ανήκει στις τάξεις των φίλων του Ηρακλή. Τα άτομα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στα γραφεία απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και η Αστυνομία έσπευσε άμεσα στην περιοχή.

Για λίγη ώρα, η οδός Μητροπολίτου Γενναδίου, είχε μετατραπεί σε «πολεμικό πεδίο», ενώ άνδρες των ομάδων «Ζ» και «ΔΙ.ΑΣ» καταδίωξαν τους δράστες οι οποίοι σκόρπισαν στα γύρω στενά. Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς προκλήθηκε και φωτιά σε κοντινό δένδρο. Επίσης, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα οχήματα.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...