Το iPhone 6 αλλάζει τη μόδα στα Τζιν

Η τεχνολογία έχει μεγάλη επίδραση στη ζωή μας. Έτσι λοιπόν πέρα από τον τρόπο ζωής, επηρεάζει και άλλους καθημερινούς παράγοντες όπως τα ρούχα μας. Τη δημιουργία τζιν που θα έχουν… μεγαλύτερες τσέπες εξετάζουν αρκετές γνωστές μάρκες ρούχων, με αφορμή την εξέλιξη της τεχνολογίας και την κατασκευή όλο και μεγαλύτερων «έξυπνων» τηλεφώνων.

Με οθόνη μεγέθους 5,5 ιντσών, το iPhone 6 Plus θεωρείται αρκετά μεγάλο, σε σύγκριση με άλλα «smartphones», ενώ και άλλες εταιρείες, όπως η Samsung, έχουν λανσάρει αντίστοιχα μοντέλα, με αποτέλεσμα οι συσκευές να μην χωρούν στις τσέπες των καταναλωτών, ή και να… λυγίζουν.

Αντιλαμβανόμενες τις νέες ανάγκες των πελατών, εταιρείες ρούχων δηλώνουν έτοιμες να φέρουν στη μόδα τζιν με μεγαλύτερες μπροστινές τσέπες, τα οποία θα είναι περισσότερο λειτουργικά.
Ήδη μάλιστα ορισμένες μάρκες, όπως η ιαπωνική «Uniqlo», εξετάζουν τρόπους για να κάνουν τα τζιν τους περισσότερο «συμβατά» με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Κι άλλες φίρμες, όμως, μεταξύ των οποίων οι «Levi’s» και «Lee Jeans» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Mashable», μέσω επίσημων εκπροσώπων τους, επισημαίνουν ότι λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι οι συσκευές πλέον έχουν αποκτήσει μεγαλύτερο μέγεθος.

«Χωρίς να εστιάζουμε συγκεκριμένα στο iPhone 6, σκοπός μας είναι η παραγωγή προϊόντων που κάνουν ευκολότερη τη ζωή του καταναλωτή» υποστηρίζει ο επικεφαλής σχεδιασμού της «Levi’s», Τζόναθαν Τσιούνγκ, με την σχεδιάστρια της «Lee Jeans» Ουίτνει Νέρι να δηλώνει: «Αρχίσαμε να συζητάμε για το μέγεθος της τσέπης μόλις παρουσιάστηκε το iPhone 6 Plus. Προσπαθούμε να σχεδιάζουν ρούχα που κολακεύουν τον καταναλωτή, αλλά πάντα σκεφτόμαστε και πώς θα τον διευκολύνουμε στην καθημερινή του ζωή».

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...