Τέλος οι ρακέτες σε δύο γνωστές παραλίες του Δήμου Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης

Απαγορεύονται οι ξυλορακέτες στις παραλίες του Καβουριού και Μαλτσινιώτη, με τους παραβάτες να έρχονται αντιμέτωποι με πρόστιμο 1.000 ευρώ, είπε ο δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εξήγησε πως το μέτρο ισχύει από το 2006 σε δύο παραλίες που βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή, υπενθυμίζοντας πως το πρόστιμο έφτανε τα 10.000 ευρώ ωστόσο η δημοτική αρχή αποφάσισε να το ορίσει στα 1.000 ευρώ.

«Αυτό το εθνικό άθλημα της ρακέτας από το πρωί μέχρι το βράδυ» διαταράσσει την ηρεμία των κατοίκων του συγκροτήματος, τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Σχετικές πινακίδες ενημερώνουν τους λουόμενους για τη σχετική απαγόρευση. Βέβαια όπως είπε ο δήμαρχος υπάρχουν κάποιοι ανυπάκουοι που τις βγάζουν ωστόσο ο δήμος τις τοποθετεί εκ νέου.

«Ναι μεν στην παραλία διασκεδάζουμε αλλά όχι εις βάρος της ηρεμίας των μόνιμων κατοίκων» είπε ενώ πρόσθεσε ότι από το 2019. έχουν κοπεί 25 πρόστιμα.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...