Το Pirate Bay επέστρεψε

Προτού καν να ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση που “έτρεχε” στην αρχική σελίδα έγινε τελικά το άνοιγμα του The Pirate Bay από το κλασικό domain thepiratebay.se. Δεν πέρασαν ούτε δύο μήνες από τότε που έγινε η επιδρομή στους servers από τη Σουηδική αστυνομία, αλλά για άλλη μια φορά το θρυλικό torrent site αντέχει στα χτυπήματα και αναγεννάται από τις στάχτες του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η απώλεια σε περιεχόμενο είναι ελάχιστη και οι λογαριασμοί των χρηστών ισχύουν ως είχαν, ενώ η μοναδική μεγάλη αλλαγή αφορά το προσωπικό του The Pirate Bay, καθώς δεν έχει πλέον πρόσβαση στο panel διαχείρισης. Επίσης, για την ώρα δεν φιλοξενούνται διαφημίσεις και δεν λειτουργούν ορισμένοι σύνδεσμοι (RSS, Contact Us, Register).

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι έχει δημιουργηθεί κόντρα μεταξύ των εργαζομένων στην ιστοσελίδα και ακούγεται ότι κάποιοι από αυτούς θα λανσάρουν ένα νέο Pirate Bay, που κατά τη γνώμη τους θα είναι το αληθινό, ενώ θα επαναφέρουν και το επίσημο Suprbay forum.

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και ιδιαίτερα την αντίδραση των αρχών που πίστεψαν ότι τα κατάφεραν.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...