Μαζί Μαρινάκης και Αλαφούζος στον Κοντονή

Περίπου 1.5 ώρα κράτησε η συνάντηση των τριών ανδρών, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υφυπουργού…

sumfwnisan-marinakis--alafouzos

Μία μέρα μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, το οποίο έγινε σε κλίμα συναίνεσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής πήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε στη ΓΓΑ τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού προσήλθαν λίγο μετά τις 18:00 στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας. Η συζήτηση ανάμεσα στους τρεις άνδρες διήρκησε περίπου δύο ώρες με τους «ισχυρούς άνδρες» των δύο ΠΑΕ να αποχωρούν χωρίς κάνουν κάποια δήλωση.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής από τον κ. Κοντονή είναι η εκτόνωση του κλίματος που επικρατεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους δύο «αιώνιους», αλλά και να πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις -και από τις δύο πλευρές- τουλάχιστον για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. Κι όλα αυτά, μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχει ο υφυπουργός με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δήλωση Κοντονή
Ως συμμάχους του στην προσπάθεια ν’ αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου περιέγραψε τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σταύρος Κοντονής.

Μετά τη συνάντησή τους -που έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του υφυπουργού Αθλητισμού και διήρκεσε περίπου δυο ώρες- εξήχθη το συμπέρασμα ότι είναι κοινή επιθυμία όλων να κυριαρχήσει η νομιμότητα.

Προς τούτο λοιπόν συμφώνησαν σε μια σειρά μέτρων που τους προτάθηκαν και θ’ ανακοινωθούν την Τετάρτη στους φορείς του ποδοσφαίρου.

Η σχετική δήλωση Κοντονή αναφέρει
«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους.

Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τραπεζαρία: Τέλος εποχής

Έχεις, δεν έχεις τραπεζαρία στο σπίτι σου, αυτό το κείμενο σε αφορά.

Τι αποκαλύπτει για εσένα η διακόσμηση του σαλονιού σου;

Αν αγαπάς τις εντάσεις, είσαι δημιουργικός...

Διακόσμηση Σαλονιού: Οι καναπέδες που πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με τους designers – Δεν αντέχουν στον χρόνο!

Επειδή αποτελεί επένδυση και όχι κάτι που αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι, αξίζει να τον επιλέξεις με βάση τη διαχρονικότητα και όχι τη μόδα

Η φωνή των γυναικών στην Αθήνα

Χάρης Δούκας: «Δίνουμε βήμα στη φωνή των γυναικών»

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Το πρώτο 100% «πράσινο» αεροδρόμιο στην Ευρώπη

Ενεργειακά αυτόνομος εντός του 2025 Τον τίτλο του πρώτου πλήρως «πράσινου» αεροδρόμιου στην Ευρώπη...

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα, Νέα Εποχή Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αυτόνομος τουριστικός προορισμός η πρωτεύουσα Η Αθήνα επανακάμπτει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη, αφήνοντας πίσω...